Messenger Kaydol

Messenger Kaydol
MSN MESSENGER GİTTİ, SKYPE GELDİ!
Kimimiz ilk aşkımızı onun sayesinde bulduk, kimimiz onun sayesinde bir yuva kurduk ya da kimimiz uzaktaki sevdiklerimizle onun sayesinde iletişim kurduk. Sosyal ağlar ve çevirimiçi iletişim kategorisinde birçok internet sitesi ve mobil telefonlar hayatımızı fethetmeden önce herkesin mutlaka bir hotmail ve bir messenger kaydol hesabı vardı.

Herkesin "Vayy be!.." dediğini duyar gibiyim. Güzel günlerdi... Yepyeni özellikleri, webcam uygulaması ile bizleri birçok yere bağlıyor ve hasret gidermemize yardımcı oluyordu. Peki ne oldu meşhur msn messenger?

Msn messenger, zamanla teknolojinin hızına yetişebilmek için çok gayret etti. Skype isimli çevirimiçi iletişim sistemini satın alan microsoft, sonunda msn messenger hizmetini durdurdu ve skype ile birleştirdi.

Eski messenger hesabım ne olacak?
Korkmayın, hesabınıza hiçbir şey olmadı. Msn messenger hesabınızı, skype üzerinde eskisi gibi kullanabiliyorsunuz. Skype'ın yeni versiyonunu bilgisayarınıza ya da mobil cihazlarınıza indirebilir ve msn messenger hesabınız ile giriş yaparak kullanabilirsiniz.

Messenger üzerindeki tüm olanakları ve hatta çok daha fazlasını skype üzerinden temin edebilirsiniz. Eski günlerden eksilen bir şey yok yani... Çok daha fazlası ve çok daha mobil, taşınabilir hali mevcut!

Siz de eski msn messenger'larınızı atmayın, saklayın, şimdi onun adı: Skype.

Klasik bir cümle ile final yapalım;
Güle güle messenger, bize kattıkların ve desteğin için teşekkürler ve hoş geldin Skype!

Messenger Kaydol

Ask.Fm Kaydol

Ask.Fm Kaydol
İlk olarak ask.fm 2010 yılının haziran ayında kuruldu. Başlarda spring.me sitesinin gerisinde kalsada şimdi 70 milyonluk üyesiyle dünyada en çok ziyaret edilen 200 siteden biri olmayı başardı.

Peki ask.fm'de ne yapıyoruz ?

Merak ettiklerinizi , öğrenmek istediklerinizi veya duymak istediğiniz cevapları kolayca öğrenebiliyoruz.Ask.fm adlı siteyi duymayanınız kalmamıştır diye düşünüyorum belki ne olduğunu bilmiyorsunuzdur sizler için biraz anlatayım...

Kullanıcının sayfasına girdiğiniz de istediğiniz bir soruyu anonim olarak veya kendi hesabınızdan bağlanarak soru sorma fırsatı buluyorsunuz.Sorduğunuz sorular ilk olarak kullanıcının paneline gider eğer sorduğunuz kişi soruyu cevaplar ise sayfasına
yansıyor hemen.

2011 yılında videolu cevaplama özelliği eklendi. Bu özellik ile sorduğunuz soruları kullanıcı video ile cevaplayabiliyor. Genç kullanıcıların çoğunlukta olduğu bu sitenin aynı zamanda iPhone ve Android uygulamaları da kullanım kolaylığını sağlıyor. Tüm bu özellikleri kullanmak için Ask.fm kaydol mak yetiyor. Başka hiç bir işlem yapmanıza gerek yok.

Ask.Fm Kaydol